Opaskoirat -- Kaikkien opaskoira-ihmisten oma lista

 

Tietoja listasta Opaskoirat

Opaskoirat -lista on pentukasvattajien, käyttäjien, kouluttajien ja peesareiden yhteinen lista. Lista on tarkoitettu kaikkeen opaskoirien ympärillä pyörivään keskusteluun ja ajatusten vaihtoon.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Opaskoirat arkistoon. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Opaskoirat
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen opaskoirat@thplst.nkl.fi. Tämä vaatii kuitenkin rekisteröitymisen. Listan ulkopuolelta tulevat postitukset menevät ylläpitäjän hyväksyntään ja tulevat listalle viiveellä, jos silloinkaan.
Listalle Opaskoirat liittyminen

Liity listalle Opaskoirat täyttämällä oheinen lomake.

  Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle. Tämä on yksityinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot eivät ole tarjolla ei-jäsenille.
  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Opaskoirat Listalle liittyneet
(Liittyneiden lista on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä osoite ja salasana siirtyäksesi listalle:

Osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Opaskoirat, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Opaskoirat lista karihjoja at gmail.com, sini.merikallio at fmi.fi ylläpitäjänä
Opaskoirat ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista thplst.nkl.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered